logo

Produsele noastre

Gama de produse Bobita face parte dintr-o linie de produse apreciate de marea majoritate, conceputa pentru un stil de viata energic si echilibrat. Produsele Bobita sunt fabricate din materii prime şi ingrediente atent selecţionate. Procesul de producţie se bazează preponderent pe calitatea produselor şi gustul inconfundabil.

Daca obisnuiesti sa rontai ceva bun atunci cand citesti o carte, cand te uiti la un film, cand citesti mail-ul ori cand pur si simplu savurezi o cafea sau un ceai, atunci solutia ideala vine de la marca „Bobita”. Te invitam sa incerci deliciile noastre...gustari pe masura, dulci sau sarate.

Aceastea sunt gustoase si energizante!

Cerealele expandate Bobita

Cerealele expandate, sub denumirea Bobiţă, sunt obţinute din expandarea grâului, urmată de coacere şi siropare, astfel obţinându-se un produs apreciat de copii, comercializându-se în baxuri de 50 de pachete a câte 25 g sau în baxuri de 15 pachete a câte 100 g.

Biscuiti Bobita

Biscuitul este un produs alimentar preparat din faina de grau, la care se adauga zahar si margarina din care se obtine un aluat dens, afânat și prezentat sub diferite forme, mai ales plate. Denumirea biscuiților provine din cuvântul latin bis - de două ori și din franțuzescul cuit - copt, adica de doua ori copt.

Turta dulce Bobita

Este un produs de panificaţie obţinut dintr-un aluat pe bază de făină alba de grau şi zahăr, procedeul de coacere fiind unul tradiţional. Se comercializează vrac în baxuri de 5 kg si de 1 kg, vrac in cutii de 2 kg şi se mai comercializeaza in pachete de 100 g.

Turta dulce Bobita

Turta dulce cu umplutura este un produs care se obtine prin coacerea unui aluat din faina alba de grau, zahar, zahar invertit, grasime vegetala nehidrogenata, condimente (cuisoare, scortisoara), sare, gem de fructe (preparat din fructe pentru patiserie).

Covrigei clasici Bobita

Covrigeii clasici „Bobita” sunt obtinuti din faina alba de grau, grasime vegetala nehidrogenata de palmier, apa, sare iodata si bicarbonat de sodiu alimentar. Potolesc pofta de rontaiala si sunt iubiti atat de copii cat si de parinti. Se comercializeaza în pachete a cate 100g, 200g si in pachete a cate 3kg.

Covrigei cu mac si sare Bobita

Covrigeii sunt obtinuti prin coacerea unui aluat fermentat din faina, drojdie pentru panificatie, sare iodata si apa la care se poate adauga zahar, grasime vegetala, lecitina, glucoza, chimen, mac, susan, vanilie, oregano, rozmarin etc, pentru imbunatatirea gustului, aromei, aspectului si a valorii alimentare a produselor.

Experienta de 20 ani

Totalitatea cunostintelor dobandite in peste cei 20 de ani de functionare ne-au ajutat sa producem si sa perfectionam produse de calitate superioara, care sa fie pe gustul oricui, de la mic la mare, de la nepot la bunic, de la copil la parinte.

Pret corect

Valoarea unui produs se calculeaza pe baza costurilor de productie, a materiei prime, a fortei de munca si nu in ultimul rand si pe baza inovarilor din domeniu. Alegem sa practicam un pret just astfel incat toata lumea sa aiba acces la produsele noastre.

Transport furnizor

Cu ajutorul masinilor proprii venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii cu serviciul de distributie marfa pe intreg teritoriul Romaniei. De curand am inceput sa livram si in afara tarii.

Produs romanesc

Un produs romanesc este realizat din materii prime locale, avand la baza o reteta sau o modalitate de prelucrare romaneasca, care s-a pastrat de-a lungul anilor. Suntem mandrii ca avem un produs romanesc apreciat atat in tara cat si in strainatate.