logo

Parcul de masini

Parcul de masini

Avem masini proprii cu care facem distributie de marfa

Ca orice producator care se respecta am investit in masini de gabarit mare pentru a putea ajunge mai usor la clienti. Masinile de care dispunem sunt urmatoarele:

Vrei sa comanzi si nu stii cum?

Poti sa accesezi pagina de contact a site-ului nostru sau poti sa ne dai un telefon si trimitem un agent de-al nostru la tine.

Distributie

Datorită capacităţii de producţie crescute, în acest moment distribuim în toată ţara, în orice cantitate şi la orice destinaţie doreşte clientul nostru.

Acest lucru se datoreaza şi parcului auto mare, format cu preponderenţă din maşini de 3,5 tone, marca Mercedes care pot ajunge la destinaţie în aproape orice condiţii. Pentru diferitele categorii de clienţi, în funcţie de istoricul comenzilor şi cantitatea cerută se oferă discounturi şi bonusuri.

Însă, pentru toţi clienţii din ţară, transportul se oferă gratuit, în urma comenzilor ferme în valoare de peste 5.000 lei. Firma noastră este deschisă oricarei colaborări pe plan judeţean şi extra judeţean fiind în căutare de parteneri puternici şi credibili.

Suna acum: +40 245 210 323

Vanzari Angro

Suntem producatori si asta ne permite sa furnizam en-gros orice cantitate din produsele pe care le comercializam.
Avem produse pe care le comercializam ambalate vrac la pungi de 3 kg sau 5 kg, sau tot vrac la cutii de 3,5 kg.

Producem si comercializam in sistem en-gros orice produs din gama noastra. Fie ca faceti parte din categoria engrosistilor, brokerilor, agentilor sau detailistilor suntem deschisi in a incepe o colaborare cu toti cei de buna credinta. Va putem ajuta in formarea sau completarea mixului propriu de marketing. Alegeti sa comandati en-gros si veti obtine preturi speciale!

De luni pana vineri de la 7:00 la 16:00
Suna-ne: +40 245 210 323